BI (Business Intelligence) یا هوش تجاری در واقع مجموعه ای از ابزارهای تجزیه و تحلیل کسب و کار است که شامل برنامه های کاربردی (Application)،سرویس های نرم افزاری (Software Services) و رابط های کاربری (Interface) است. این مجموعه ابزار به کاربران این امکان را می دهد تا تحلیل مناسب و دقیقی درباره اطلاعات و ساختار اطلاعات و فرآیند های سازمان داشته باشند. به بیان فنی تر BI به شما این امکان را می دهد تا صدها منبع اطلاعاتی مختلف را در دسترس خود داشته و به تجزیه و تحلیل آن بپردازید. افزون بر این، با این امکان شما قادر خواهید بود گزارش های مختلف را با ظاهری دلنشین تهیه نموده و در سراسر سازمان منتشر کنید.بیآی در واقع قابلیتی است که شرکت ها به کمک آن می توانند از فرایندها و عملکرد افراد گزارش تهیه کرده و رفتارهای مختلف را تحلیل کنند.
اما برای داشتن این ابزار باید از سرویس های ارائه شده توسط شرکت های مختلف بهره برد. یکی از این ارائه کنندگان شرکت مایکروسافت است که سیستم هوش تجاری خود را با نام Power BI روانه بازار کرده است. این شرکت در سال ۲۰۱۱ چنین سیستمی را معرفی کرد و تا به امروز آپدیت های مختلفی را برای آن ارائه کرده است. Power BI در واقع ابزار BI معرفی شده توسط شرکت مایکروسافت است که می توان آن را به عنوان یکی از بهترین سیستم های BI در جهان معرفی کرد. با این نرم افزار شما می توانید مجموعه ای گسترده از داده های ترکیبی مبتنی بر Cloud یا On-Premises و یا حتی یک صفحه ساده از یک فایل اکسل را در دسترس داشته و گزارشات بسیار مناسبی از تمامی نرم افزارهای مربوطه داشته باشید. تمامی این امکانات را Power BI با نهایت سادگی و سرعت در اختیار شما قرار می دهد. همچنین در اختیار داشتن یک داشبورد اختصاصی با ویژگی های منحصر به فرد به کاربر این امکان را می دهد تا راحت تر بتواند گزارش های مورد نظر خود را تولید، مدیریت و منتشر نمایید.
مراحل انجام کار در Power BI معمولا در نسخه دسکتاپ این محصول تحت عنوان Power BI Desktop شروع شده که این نقطه دقیقا همان مرحله ایجاد گزارش است. در این مرحله شما به اطلاعات دسترسی داشته و می توانید گزارش دلخواه خود را به سیستم دستور داده و طراحی کنید. پس از عبور از این مرحله، گزارش تولید شده در Power BI Service ارائه و در انتها به اشتراک گذاشته می شود؛ تا کاربران Power BI Mobile نیز امکان استفاده از این اطلاعات را داشته باشند. البته باید توجه داشته باشید که این روند همیشگی نبوده و کاربران می توانند از راه های مختلفی به تولید و انتشار گزارشهای خود اقدام کنند. می توانیم دیتاهای مختلف اکسل ، اوراکل ، sql را در پاور بی آی اضافه کرد حتی از نرم افزار ها و دیتاهای جدا از هم و در PowerBI آنها را به هم ارتباط داد و گزارشات مختلف را در PowerBI ایجاد کرد.
هسته اصلی این تیم در سال 94 و با حضور کارشناسانی با تجربه کار در حوزه معماری سازمانی و مدیریت فرآیندها شکل گرفت که همگی بر روی پیاده سازی سیستم مدیریت فرآیندهای کسب و کار یا BPMS و RPA متمرکز شده اند.
کلیه صفحات سایت محفوظ است و هرگونه کپی پیگردد قانونی دارد.
طراحی شده توسط وبیک